Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
- Nie mógłbym się gniewać na tak piękną dziewczynę jak ty. Podobasz mi się, Mio- powiedziałem i pocałowałem ją w policzek
Delikatnie się zaczerwieniłam .
- Aha , i przepraszam tez za to , że tak Cię potraktowałam na basenie - powiedziałam - Czasem przesadzam - dodałam
- Widzę że bardzo dbasz o urodę. Ale na pewno taka piękna dziewczyna jak ty ma chłopaka, prawda?- zapytałem i przeczesywałem jej włosy
Nie mam ... - westchnęłam - Miałam jednego, ale bardzo mnie skrzywdził - dodałam
- Tak? Chciałbym Cię lepiej poznać. Rozmawiałem z Lupitą i uznałem że popełniłem błąd mówiąc te wszystkie okropne rzeczy na basenie. Przepraszam.
Nie szkodzi - powiedziałam - Ja tez nie za dobrze Cię potraktowałam - dodałam - Jestem rozdrażniona przez ojca - wyjaśniłam
- A coś Ci zrobił? To dziwne że jesteś w szkole. W końcu są jeszcze wakacje. Dlaczego nie spędzasz go z nim?
Ma jakies ważne spotkania w USA - powiedziałam - Mnie tam nie wziął , ale za to swoją nową dziewczynę tak - dodałam ze smutną miną. Powoli zbierało mi sie na płacz .
Wiem , że ma na imię Valeria - powiedziałam - I , że pracuje jako adwokatka - wybuchałam płaczem
- Tak mi przykro- powiedziałem i przytuliłem ją
- Wszystko się dobrze ułoży. Zobaczysz- powiedziałem i otarłem jej łzy
Wtuliłam sie w Miguela .
- Nie miałbym nic przeciwko nowej dziewczynie taty gdyby nie była ona taką jędzą i żmiją - powiedziałam i na dobre sie rozryczałam
- Mio, proszę Cię nie płacz bo jest mi bardzo przykro. I nie wiem co mam zrobić żeby Cię pocieszyć- powiedziałem i zbliżyłem się jeszcze bardziej. Dzieliło nas jedynie kilka milimetrów
Nie martw sie mną - powiedziałam i otarłam łzy . Próbowałam sie uspokic .