Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
Widze , ze cos jest nie tak . Mii Colucci nigdy nie oszukasz - powiedziałam
- No smutno mi bo wydaje mi sie ze Giovanni sie mna wogóle nie interesuje.. - powiedziałam troche smutna
Skrzywdził Cię ? - zapytałam podniesionym tonem wstając z łozka . - Juz ja mu pokaże ! - podwinęłam rekawy ^^
- Nie nic mi nie zrobił.. tylko dzisiaj pytał czy nie widziałam Lupity i myśle ze go nie obchodze.. a jak sie go pytałam o to czy mu si podobam to nic nie powiedział ale jeszcze sie go spytam.. - powiedziałam
Zwinęłam rękawy ^^
- Ay wydaje Ci się . Jesteś śliczna i inteligenta więc Gio na pewno się podobasz - uśmiechnełam sie gestykulując
- No niewiem moze.. a i dzieki - powiedziałam i przytuliłam Mie a potem sie uśmiechnełam
Wiesz na jaki pomysł wpadł Miguel ? -spytałam - Wiem , ze jesteś ciekawa , więc mówie od razu - usmiechnęłam sie - Myslimy czyby nie zalozyc zespołu - zaklaskałam w ręce
- O super by było.. a wiesz ze Gio pisze teksty i to bardzo dobre - powiedziałam z uśmiechem
Serio ? No cóż na pewno nie są tak dobre jak romantyczne teksty Miguela - rozmarzyłam sie
- No i mi sie bardzo podobaja.. - powiedziłam i uśmiechnełam sie patrzac na rozmarzona Mie xD
Czasem mam ochote zgnieść Miguela z miłości ... - nawijałam
Zaśmiałam sie
- Chyba oszalałaś na jego punkcie - powiedziałam z uśmeichem
Najwidoczniej - westchnęłam - Kiedy zamykam oczy widze tylko jego - dodałam
- No to naprawde oszalałaś na jego punkcie - powiedziałam z uśmeichem i położyłam sie na łóku
Połozyłam się an swoim łożku .
W głowie odtwarzały mi się wszystkie wydarzenia z wczorajszej kolacji