Forum RPG z Seriali ! Czujcie sie jak w domu xPP ;**
* * *
Stanêli¶my przed drzwiami pokoju nauczycielskiego.
-Tu jest pokój nauczycielski,-powiedzia³am i puknê³am w ¶ciane. Nie wejdziemy tam bo jest zamknniêty.-powiedzia³am.
U¶miechn±³em siê.
-Szkoda...mogliby¶my zrobiæ profesorom jaki¶ kawa³...no nic. Gdzie dalej?-spyta³em i spojrza³em na Lupe
-Pokoi ci nie bêde pokazywaæ. No to teraz poka¿e ci sale do zajêæ.-powiedzia³am zdecydowanie i wyszli¶my.
Usiad³em na krze¶le obok. Czeka³em na to co powie mi Perfekt.
- Wiêc jaka czeka mnie kara?- zapyta³em.
- Nie, nie czyta³em. A co w nim jest takiego ciekawego? Z³ama³em regulamin czy jak?- zapyta³em.
- Wie pan co nie obchodzi mnie to. Ale niech pan odnosi siê z szacunkiem do Mii bo to jest dama a takich kobiet jest ma³o na tym ¶wiecie.
Za¶mia³em siê, podszed³em do pó³ki i wzi±³em ca³kiem gruby plik papierów; Rzuci³em je przed nim na stó³;
- Masz 3 dni ¿eby to przeczytaæ... przepytam Ciê z ka¿dego punktu... - powiedzia³em
- Chyba pan ¶ni. Nie zrobiê tego. Nic z³ego nie zrobi³em. Za co ta kara za to ¿e by³em z ukochan± osob±? Niech pan mówi za co?- zapyta³em zdenerwowany.
- Zniewa¿anie prefekta szko³y, niesubordynacja, przebywanie w dormitorium dziewczyn... ciesz siê ¿e kaza³em Ci to przeczytaæ... za to mo¿esz byæ wywalony ze szko³y.... - powiedzia³em spokojnie i usiad³em
- Dobrze. Przeczytam to ale w zamian za to, ¿e zostawi pan w spokoju Miê. Nie pozwolê ¿eby pan siê jej narzuca³- powiedzia³em stanowczo.